Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1759g596kcal53.8g86.2g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 457g1570kcal46.6g320.2g5.5g16g
Kananmuna kuoreton 387g552kcal48.4g1.2g39.7g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 449g1821kcal0g448.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g211kcal0g52.3g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g862g603kcal103.4g34.5g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7952g10705kcal504.4g1885.2g102.6g32g
Valittu annoskoko3976g5353kcal252.2g942.6g51.3g16g
Annoskoko puolitettuna1988g2676kcal126.1g471.3g25.7g8g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886