Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 250g98kcal2.6g17.6g0.5g6.4g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g38g71kcal0.9g1.3g6.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras7.5g20kcal0.6g3.8g0.1g1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g63g46kcal5g5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g694kcal33.4g55.4g33.6g14.8g
Valittu annoskoko398g347kcal16.7g27.7g16.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna199g174kcal8.4g13.9g8.4g3.7g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154