Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g225g382kcal42.7g0g22.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.7g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Katkarapu 112g77kcal16.2g0g1.2g0g
Pekoni, paistettu 56g289kcal9.2g0g28.5g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Timjami 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso1.7g4.7kcal0.1g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g1527kcal137g5.2g104.6g1g
Valittu annoskoko398g763kcal68.5g2.6g52.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna199g382kcal34.3g1.3g26.2g0.3g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313