Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.8g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.4g24kcal1.6g0g1.9g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g8.4g14kcal0.7g0.3g1.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Oltermanni 17%28g76kcal8.4g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g814kcal69.8g21.4g48.2g8g
Valittu annoskoko398g407kcal34.9g10.7g24.1g4g
Annoskoko puolitettuna199g204kcal17.5g5.4g12.1g2g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235