Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha251g417kcal47.8g0g25.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g23g62kcal2g12g0.2g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)22g49kcal2.9g0.1g4.2g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.9g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)22g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g1080kcal106.4g27.8g59.2g7.4g
Valittu annoskoko398g540kcal53.2g13.9g29.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna199g270kcal26.6g7g14.8g1.9g
Arvot/100g100g136kcal13.4g3.5g7.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383