Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Porkkana 85g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.9kcal0.3g0.2g0.6g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Mustapippuri 0.8g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana796g740kcal52.2g66g26.4g9g
Valittu annoskoko398g370kcal26.1g33g13.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna199g185kcal13.1g16.5g6.6g2.3g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98957