Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g156g36kcal0.6g8.3g0g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Kurkku, tuore63g6.2kcal0.4g1.1g0.1g0.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki63g50kcal8.1g1.2g1.2g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g10g25kcal1.6g0.2g2g0g
Salaatti, jäävuori tuore31g3.1kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g273kcal23g28g7.2g5.4g
Valittu annoskoko399g136kcal11.5g14g3.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna199g68kcal5.8g7g1.8g1.4g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511