Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 2503g981kcal25.5g176.2g5g63.8g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g376g713kcal9.4g13.1g67.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g401g1121kcal76.1g0.1g88.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras75g201kcal6.4g38.4g0.8g10.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g626g457kcal50.1g50.1g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7960g6945kcal335g555.8g335.6g147.8g
Valittu annoskoko3980g3473kcal167.5g277.9g167.8g73.9g
Annoskoko puolitettuna1990g1736kcal83.8g139g83.9g37g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154