Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1598g1216kcal30g247.6g3.2g16g
Rasvaton maito viro (Alma)442g146kcal15g20.8g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Ohrajauho 440g1441kcal36.3g283.4g8.8g33.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g13998kcal484.6g2562.2g139.6g171.6g
Valittu annoskoko3984g6999kcal242.3g1281.1g69.8g85.8g
Annoskoko puolitettuna1992g3500kcal121.2g640.6g34.9g42.9g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369