Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g141g309kcal26.7g0g23.9g0g
Sika-nautajauheliha70g155kcal12.3g0g12g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 70g45kcal2.2g3.4g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g35g11kcal0.4g1.4g0.1g0g
Nokkonen (100g)18g6.3kcal1g0.2g0.1g0.7g
Korppujauho 8.8g32kcal0.9g6.6g0.1g0.5g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g18g53kcal3.1g8.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g1334kcal102.8g40.4g85.8g2.4g
Valittu annoskoko399g667kcal51.4g20.2g42.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna200g334kcal25.7g10.1g21.5g0.6g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813