Makaronilaatikko

Keitä makaronit.

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha.

Mausta jauheliha jauhelihamausteella sekä grillausmausteella.

Valmista lihaliemi laittamalla 3-5 dl:aan kiehuvaa vettä 2 lihaliemikuutioita.

Valmista munamaito (3-4 munaa ja loput rasvatonta maitoa, niin että nesteeksi tulee n. 5dl).

Sekoita makaronit ja sipuli-jauheliha seos ja kaada voideltuun vuokaan.

Kaada munamaito sekä lihaliemi sekaan.

Laita uuniin n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g45g58kcal6.7g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)23g50kcal2.9g0.1g4.2g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g45g63kcal8.5g0g3.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 180g191kcal7.2g34.9g1.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana799g805kcal53.8g76.6g30.8g7.4g
Valittu annoskoko399g402kcal26.9g38.3g15.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna200g201kcal13.5g19.2g7.7g1.9g
Arvot/100g100g101kcal6.7g9.6g3.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113408