Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green44g142kcal10.5g21.4g0.4g5.2g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Oliiviöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 6.6g5kcal0.3g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g44g70kcal3.5g2.2g5.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana800g615kcal30.8g57.6g25.6g15.4g
Valittu annoskoko400g308kcal15.4g28.8g12.8g7.7g
Annoskoko puolitettuna200g154kcal7.7g14.4g6.4g3.9g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764