Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 300g1099kcal31.5g224.7g3.1g15.9g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%800g480kcal25.6g56.8g16g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)252g504kcal10.1g88.2g7.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g240g348kcal30.5g0.7g27g0g
Lohi tuoresuolattu 2000g3593kcal483.8g0g184g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7984g12047kcal1163g740.8g475.4g31.8g
Valittu annoskoko3992g6023kcal581.5g370.4g237.7g15.9g
Annoskoko puolitettuna1996g3012kcal290.8g185.2g118.9g8g
Arvot/100g100g151kcal14.6g9.3g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281