Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 901g1295kcal144.2g0g80.2g0g
Tomaatti, tuore1502g305kcal9g57.1g4.5g21g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1202g276kcal16.8g40.9g4.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 376g1041kcal7.5g11.3g105.2g0g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g6102kcal355g218.6g419.4g42g
Valittu annoskoko3996g3051kcal177.5g109.3g209.7g21g
Annoskoko puolitettuna1998g1525kcal88.8g54.7g104.9g10.5g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454