Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1620g1361kcal17.8g296.5g6.5g29.2g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g540g3305kcal113.9g37.3g301.3g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g180g720kcal36g93.6g21.6g57.6g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.7g3g101.5g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g45g130kcal0g5.7g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g90g0.5kcal0g89.4g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti63g315kcal15.7g21g18.1g17.9g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g153g817kcal7.5g79.6g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7992g16278kcal633.8g1286.2g996g209.8g
Valittu annoskoko3996g8139kcal316.9g643.1g498g104.9g
Annoskoko puolitettuna1998g4070kcal158.5g321.6g249g52.5g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520