Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 6.3g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Chili paprika punainen2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maissi jyvät 5g7.1kcal0.1g1.3g0.1g0.2g
Fetajuusto, Milbona2.5g7kcal0.5g0g0.6g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g7.5g5.7kcal0.4g1.3g0g0.3g
Kana 7.5g14kcal1.5g0g0.9g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g5g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Chilikastike, Felix3.8g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g84kcal5.6g8g3.4g1.2g
Valittu annoskoko40g42kcal2.8g4g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g21kcal1.4g2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g105kcal7g10g4.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361