KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore32g61kcal5.9g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.6g5.8kcal0.3g0g0.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.6g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.5g7.8kcal0g0g0.9g0g
Piparjuuri, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g153kcal12.4g0.4g11.2g0.2g
Valittu annoskoko40g77kcal6.2g0.2g5.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal3.1g0.1g2.8g0.1g
Arvot/100g100g192kcal15.5g0.5g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715