Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g4.2g6.8kcal0.7g0g0.4g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g13g29kcal1.8g0.7g2.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kurkku 4.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy6g19kcal0.7g3.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g116kcal6.6g10.2g5.2g1.2g
Valittu annoskoko40g58kcal3.3g5.1g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal1.7g2.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g145kcal8.2g12.8g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656