Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7.8g4.4kcal0.7g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]7.8g8.6kcal1.1g0.1g0.4g0g
Ananas, omassa liemessään 9g4.9kcal0g1.1g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki6.2g5kcal0.8g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g71kcal6.6g7g1.4g0.4g
Valittu annoskoko40g35kcal3.3g3.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal1.7g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g88kcal8.2g8.7g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507