Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g18kcal2.5g0g0.9g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)13g3.9kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g10g10kcal0.2g1.5g0.4g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g78kcal5.6g4.6g4g0g
Valittu annoskoko40g39kcal2.8g2.3g2g0g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal1.4g1.2g1g0g
Arvot/100g100g97kcal7g5.7g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210