Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g25g66kcal4.4g0g5g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g2.2g6.6kcal0.1g0.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g184kcal9.2g2.6g14.6g0.4g
Valittu annoskoko40g92kcal4.6g1.3g7.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal2.3g0.7g3.7g0.1g
Arvot/100g100g228kcal11.4g3.2g18.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807