Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g41kcal4.7g0g2.5g0g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7g4.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.5g5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g111kcal10.8g1g7g0.2g
Valittu annoskoko40g55kcal5.4g0.5g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal2.7g0.3g1.8g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689