Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 7g5.4kcal1.2g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska 7g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g30kcal2.6g1.8g1g0.6g
Valittu annoskoko40g15kcal1.3g0.9g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.7g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g37kcal3.2g2.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804