Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vispikerma Flora 20%7g15kcal0.2g0.4g1.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki7g3.9kcal0.6g0.4g0g0g
Mansikka 5.6g2.6kcal0g0.5g0g0.1g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)7g4.2kcal0g0.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana80g124kcal4g17g4g0.6g
Valittu annoskoko40g62kcal2g8.5g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g31kcal1g4.3g1g0.2g
Arvot/100g100g155kcal5g21.2g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653