Chilinen ravunpyrstösalaatti

Jäävuorisalaatti, tomaaatti ja paprikat leikataan kulhoon.

Sulatetut jättikatkaravun pyrstöt paistetaan pikaisesti pannulla noin ruokalusikallisessa kasvisrasvalevitettä.

Lisätään vajaa ruokalusikallinen Sambal Oelek chilitahnaa ja luraus valkoviiniä.

Lisätään saltaattiin jättikatkaravun pyrstöt paistoliemineen sekä parmesan lastut.

Sekoitetaan ja nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g11g8.2kcal2g0.1g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 5.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkoviini kuiva 1.6g1.1kcal0g0g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.8g4.8kcal0g0g0.5g0g
Paprika keltainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Parmesan lastu (Castelli), annos 20g3.3g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g65kcal6.6g2g3g0.8g
Valittu annoskoko40g32kcal3.3g1g1.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.7g0.5g0.8g0.2g
Arvot/100g100g80kcal8.2g2.5g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347481