Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g52kcal1.2g2.8g3.8g0.8g
Valittu annoskoko40g26kcal0.6g1.4g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.3g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g65kcal1.5g3.5g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351