A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g14g32kcal2.7g0g2.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g104kcal7.8g1.2g7.4g0.4g
Valittu annoskoko40g52kcal3.9g0.6g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g26kcal2g0.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g129kcal9.7g1.5g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306