Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Omena, ulkomainen kuorittu5.2g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton3.6g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.7g27kcal0.9g5.5g0.2g0.2g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g88kcal4.2g14.4g1.4g0.8g
Valittu annoskoko40g44kcal2.1g7.2g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.1g3.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g109kcal5.2g17.9g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13378