Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g4.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 24g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.8g1kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g99kcal3g7.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko41g50kcal1.5g3.8g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal0.8g1.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g123kcal3.7g9.4g7.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174