Pannupitsa karpin tapaan

Pohja: juusto (n.40g) raastetaan ja sekoitetaan kananmunien kanssa.

Toisessa kulhossa sekoitetaan kuivat aineet ja lisätään juusto-munaseokseen.

Levitetään lusikalla leivinpaperille ja esipaistetaan n. 10 min. 200 asteessa.

Sitten täytteitä oman mieltymyksen mukaan ja paistetaan, kunnes juusto on sulanut (n. 10min) ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]4.4g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnälese 1.1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Pellavansiemenrouhe (risetti, kuitu vähennetty hh:sta) (Risetti), annos 10g1.1g4.2kcal0.3g0.1g0.3g0.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit1.1g4.4kcal0.4g0.2g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.5g0.3kcal0g0g0g0.5g
Venäläinen meetvursti (Kotivara), annos 15g3.3g14kcal0.7g0.1g1.2g0.1g
Arla apetina feta snack, vihreät oliivit ja valkosipuli, 150 g8.2g22kcal1.5g0.1g1.7g0g
Ketsuppi 1 kg pullo (Lidl), annos 10g4.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g3.3g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g181kcal11.4g6.6g11.2g3g
Valittu annoskoko40g90kcal5.7g3.3g5.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal2.9g1.7g2.8g0.8g
Arvot/100g100g224kcal14.1g8.2g13.9g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181727