Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali17g3.5kcal0.2g0.6g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 13g29kcal2.4g0g2.2g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g2g0.2kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g99kcal6.2g1.4g7.6g0.6g
Valittu annoskoko40g50kcal3.1g0.7g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.6g0.4g1.9g0.2g
Arvot/100g100g123kcal7.7g1.7g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221513