Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell7.3g8kcal1.7g0g0.2g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g8.2g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow8.2g1.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%4.6g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.6g6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g2.7g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g74kcal6.4g2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko40g37kcal3.2g1g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g19kcal1.6g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g91kcal7.9g2.5g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515