Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 5.4g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 7.7g31kcal0g7.7g0g0g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Voi 1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini4.5g15kcal0.3g0.6g1.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl1.4g7.8kcal0.3g0.1g0.7g0.2g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g258kcal2.8g29.8g14g0.8g
Valittu annoskoko40g129kcal1.4g14.9g7g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g65kcal0.7g7.5g3.5g0.2g
Arvot/100g100g320kcal3.5g36.9g17.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192944