Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli, paistettu 5.6g5.7kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Pekoni, paistettu 10g51kcal1.6g0g5g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g3.2g4.8kcal0.6g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g4.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g228kcal5.2g1.8g22.6g0.2g
Valittu annoskoko41g114kcal2.6g0.9g11.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal1.3g0.5g5.7g0.1g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.2g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776