Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g17g124kcal0.2g0.2g13.6g0g
Sokeri 4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)2.6g5.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g408kcal3.4g35.4g27.6g1g
Valittu annoskoko41g204kcal1.7g17.7g13.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g102kcal0.9g8.9g6.9g0.3g
Arvot/100g100g504kcal4.2g43.7g34.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591