Aurajuusto-tonnikalapannari (Karppaus)

Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Lisää kaikki muut aineet (myös mausteet) paitsi aurajuusto.

Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.

Kaada seos uunipannulle ja ripottele päälle aurajuustomurut.

Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.

Naatiskele vaikka voin kera! :P

Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa.´

Pannariin sopii myös muut mausteet, esim.

maun mukaan mahdollisesti cayennepippuria/chilimaustetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nenna1985
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto4g14kcal0.8g0g1.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Kauralese 2.3g8.4kcal0.4g1.1g0.2g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g3.5g3.9kcal0.9g0g0g0g
Tonnikala öljyssä(pirkka)4.3g9kcal1g0g0.6g0g
Juustoraastesekoitus (Gouda+Edam) (Lidl), annos 100g7g23kcal1.8g0.2g1.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g173kcal14g2.8g12g0.8g
Valittu annoskoko41g87kcal7g1.4g6g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g43kcal3.5g0.7g3g0.2g
Arvot/100g100g214kcal17.3g3.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208614