Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu20g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.9g35kcal1.4g0.4g3.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.9g29kcal0g0g3.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mantelilastu (A la meira)5.5g33kcal1.3g0.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g279kcal10g4.2g25g0g
Valittu annoskoko41g139kcal5g2.1g12.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g70kcal2.5g1.1g6.3g0g
Arvot/100g100g343kcal12.3g5.2g30.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345