Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 36g45kcal7.7g0g1.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g101kcal15.6g2.2g3.2g0.2g
Valittu annoskoko41g51kcal7.8g1.1g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal3.9g0.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286