Vehnälesesämpylät

Sekoita kuivat aineet, lisää kädenlämpöinen maito ja sulatettu margariini ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa käsistä helposti.

Kohota liinan alla 2-3-kertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 22g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Vehnälese 1.3g2.9kcal0.2g0.2g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g181kcal6g33.4g2g2.6g
Valittu annoskoko41g91kcal3g16.7g1g1.3g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1.5g8.4g0.5g0.7g
Arvot/100g100g223kcal7.4g41.1g2.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98099