Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.4g1.8kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.7kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g16g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g178kcal5.2g32g2.6g2g
Valittu annoskoko41g89kcal2.6g16g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna20g45kcal1.3g8g0.7g0.5g
Arvot/100g100g218kcal6.4g39.2g3.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049