Korvapuustit

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

Lisää 3/4tl suolaa, sokeri ja 2tl kaardemummaa.

Lisää jauhot ja 100g margariinia ja vaivaa tasaiseksi.

Anna kohota lämpimässä.

Kauli taikina ohueksi levyksi, levitä margariinia ja ripottele sokeria ja kanelia.

Kääri rullalle, leikkaa vinottain pullia ja paina keskikohta veitsellä lyttyyn.

Voitele munalla ja ripottele päälle raesokeria.

Paista 225asteessa n.10-20minuuttia.

Minsku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2.5g18kcal0g0g2g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2.5g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai23g79kcal2.7g16g0.5g0.7g
Sokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Hiiva, 50g0.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)7.5g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g276kcal6g42.8g9g1.4g
Valittu annoskoko41g138kcal3g21.4g4.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g69kcal1.5g10.7g2.3g0.4g
Arvot/100g100g339kcal7.4g52.6g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=33094