Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl25g33kcal3.3g0.1g2.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.2g5.5kcal0.3g0.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 8.8g33kcal2.4g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g174kcal12g0.6g13.2g2.2g
Valittu annoskoko41g87kcal6g0.3g6.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal3g0.2g3.3g0.6g
Arvot/100g100g214kcal14.7g0.7g16.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169