Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 28g29kcal6.4g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.5g1.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 2.2g7.3kcal0g1.8g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g159kcal12.8g4g10g0g
Valittu annoskoko41g80kcal6.4g2g5g0g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal3.2g1g2.5g0g
Arvot/100g100g195kcal15.7g4.9g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744