Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.7g0.3g0g0.4g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Hunaja 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 24g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g22kcal1.6g1.6g0.8g0.8g
Valittu annoskoko41g11kcal0.8g0.8g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g6kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266