Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g13g5.2kcal0.1g1.6g0g0g
Juuressose Pirkka 500g13g5.2kcal0.1g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g35kcal0.8g5.6g1.4g0g
Valittu annoskoko41g17kcal0.4g2.8g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.2g1.4g0.4g0g
Arvot/100g100g43kcal1g6.9g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522