Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee28g34kcal5.9g0g1.1g0g
Osterikastike, Blue Dragon4.2g5.1kcal0.1g1.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g109kcal12.4g4.4g4.4g0g
Valittu annoskoko41g55kcal6.2g2.2g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna20g27kcal3.1g1.1g1.1g0g
Arvot/100g100g134kcal15.2g5.4g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312