Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 9g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Nauris 6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 2.3g7kcal0.4g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.9g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g50kcal2.6g3.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko41g25kcal1.3g1.8g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.7g0.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g61kcal3.2g4.4g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713