Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g7.2g6.8kcal0.5g1.1g0.1g0.6g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g7.2g7.2kcal0.6g1.1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma ingman 5%6.3g5.3kcal0.2g0.4g0.3g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g44kcal2.6g5.6g1.2g2.6g
Valittu annoskoko41g22kcal1.3g2.8g0.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.7g1.4g0.3g0.7g
Arvot/100g100g53kcal3.2g6.8g1.5g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295