Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)13g35kcal2.2g0g2.9g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g13g45kcal1.5g9.4g0.2g0.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)12g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Porkkanaraaste 200g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot Apetit2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g170kcal7.6g20.8g6.4g1.4g
Valittu annoskoko41g85kcal3.8g10.4g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g43kcal1.9g5.2g1.6g0.4g
Arvot/100g100g208kcal9.3g25.4g7.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589