Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 16g7kcal0.1g1g0g0.9g
Porkkanaraaste 200g16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g9g37kcal0g9.2g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.3g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g100kcal0.4g22.4g0.2g2.6g
Valittu annoskoko41g50kcal0.2g11.2g0.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal0.1g5.6g0.1g0.7g
Arvot/100g100g122kcal0.5g27.4g0.2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669